Katoliška mladina

Razpis: Spodbujamo stičnovacije

 

stičnovacija -e ž (á) obetaven izdelek, ustvarjen z ljubeznijo, znanjem in zagnanostjo mladega talenta, ki išče svoje mesto v (podjetniškem) svetu in želi svoje delo predstaviti širšemu krogu mladih 

Si kdaj razmišljal/a, da bi tvoj hobi postal tvoj poklic? Si ustvaril/a svoj izdelek pa ne veš, kje in kako ga predstaviti širše naokoli? (Še) nimaš lastnega podjetja in zato izdelka ne moreš prodajati? Potem beri dalje, zate imamo čudovito priložnost!

KAJ? Pri Katoliški mladini bomo do trem mladim ustvarjalcem, bodočim podjetnikom oz. inovativnim talentom omogočili, da svoj izdelek/izdelke predstavijo in prodajajo v okviru naše stojnice na Stični mladih, ki bo potekala 18. 9. 2021 v cistercijanskem samostanu v Stični na Dolenjskem. Katoliška mladina bo poskrbela za izvedbo in poslovanje skladno z zakonom – po dogodku boš svoj zaslužek prejel/a kot nakazilo s strani Katoliške mladine prek e-Študentskega servisa.

ZAKAJ? S tem želimo mlade talente – morda prav tebe – podpreti pri začetnih korakih v podjetniški svet. Ponujamo ti priložnost, da tvoj izdelek spozna veliko število mladih in se nad njim tudi navduši! Prav tako pa lahko pridobiš dragocen “feedback” s strani ciljne skupine (mladih) in ugotoviš, kakšen potencial ima tvoja ideja.

KDO? K prijavi vabimo vse mlade s statusom dijaka ali študenta, stare med 15 in 25 let, ki ustvarjate oz. ste ustvarili lasten izdelek in ga želite predstaviti in prodajati na stojnici Katoliške mladine na letošnji Stični mladih. Dobrodošli so vsakovrstni izdelki, ki jih je možno prodajati na stojnici.

KAKO? Izpolni spodnjo prijavnico.

KDAJ? Prijave zbiramo do 15. 8. 2021. Glede na vsebino prejetih prijav bomo izbrali do 3 najzanimivejše. Morda boš prav ti dobil/a priložnost, da svoj izdelek predstaviš na jubilejni 40. Stični mladih!

Lepo vabljen/a k prijavi, mi se že veselimo sodelovanja s teboj!