Katoliška mladina

Kako se je začelo?

Začetki delovanja Stična benda segajo v leto 2006, ko se je zbralo nekaj mladih iz različnih krajev Slovenije. Od takrat naprej je Stična bend nepogrešljiv del Stične mladih. Skrbi za glasbeno podobo projekta. Poleg tega sodeluje tudi pri drugih dejavnostih, ki jih pripravljajo organizatorji Stične mladih in Katoliške mladine, npr. samostojni koncerti, sodelovanje pri bogoslužju (sv. maše, adoracije, poroke …), slavljenja ipd.

1. generacija Stična benda je leta 2008 izdala prvi album “Prejeli boste moč”, leta 2017 pa je 3. generacija benda izdala album “Stična točka”. Trenutno deluje 5. generacija Stična benda.

O nas

Stična bend trenutno sestavlja 8 članov (pevki, pevec, kitarista, basist, bobnar, pianist). Na večjih dogodkih pa se jim nemalokrat pridružijo tudi najrazličnejši gostujoči glasbeniki.

Njihov namen je, da skozi slavilno krščansko glasbo mladim približajo Gospoda in jih vodijo v slavljenju. Predstavljajo prijetno in spodbudno okolje za osebno in versko rast mladih.

Stična bend lahko kontaktirate tudi za sodelovanje pri različnih dogodkih v vaši župniji (slavljenju, sveti maši, poroki, ipd.). Za več informacij nam pišite na spodnji naslov.