Katoliška mladina

Enote

Mladi, ki ste aktivni na lokalni, župnijski ali dekanijski ravni in želite delovati znotraj formalne strukture, lahko postanete Enota Katoliške mladine.

To vam omogoča urejeno poslovanje, kandidiranje s projekti za javna in občinska sredstva ter podporo pri izvedbi projektov.

Enota Budanje

25 mladih iz župnije Budanje (število varira glede na leto) organizira različne projekte za mlade in otoke iz okolice Budanj. 
Glavni projekt je oratorij. V pripravi na izvedbo imamo sestanke in dva vikenda. Pripravimo tudi oratorijski dan, sodelujemo pri izvedbi Trikraljevske akcije, organiziramo različna tematska srečanja za otroke in pomagamo pri dogodkih v župniji. Radi sodelujemo pri projektu 72 ur brez kompromisa. 
Organizirani smo kot enota Katoliške mladine. Poleg računovodsko – administrativne podpore, deležni smo spremljanja pri vodenju enote.

Enota Godovič

Ekipa 40 mladih je aktivna na področju Godoviča. Druži nas želja po medsebojnem druženju, kakovostnem preživljanju prostega časa in druženju z otroki. Naš glavni projekt je oratorij za več kot 120 otrok, na katerega se pripravljamo vse leto. Pripravimo še tri mladinske maše, aktivno bogatimo bogoslužje s petjem in pripravimo tematske dneve med letom (izdelovanje voščilnic, oratorijski dan ipd.) V naši ekipi želimo osebno in duhovno rasti.
Zavod nam nudi sistemsko in vsebinsko podporo.

Enota Planina

Mladi iz Planine in okolice radi sodelujemo pri pripravi in izvedbi oratorija, filmskih večerov, izleta za mlade na obalo, Miklavževanju. 
Delujemo kot enota Katoliške mladine in se prijavljamo na razpise. Pripravljeni smo sodelovati na vseslovenski ravni pri podpori skupnih projektov.