Katoliška mladina

Hillsong UNITED

Junija se bomo udeležili Hillsong UNITED koncerta, ki ga v Puli organizira Ez az a nap iz Madžarske. Nastopila bo tudi skupina Svetnik in Matt Maher. 

KDAJ: 3. 6. 2023

KJE: v Puli (Hrvaška)

CENA: vstopnica (22,50 – 31,50 €)

Mladoletni se lahko koncerta udeležite v spremstvu starejših (ena odrasla oseba lahko spremlja 10 mladoletnih oseb).

Odpiramo nove prijave za avtobusni prevoz iz Ljubljane. Vozovnico lahko kupite, tudi če že imate svojo vstopnico za koncert. V primeru težav se obrnite na info@katoliskamladina.si.

Koncerti Stična benda

15. junij 2023 ob 20.00, v športni dvorani Škofijske gimnazije Vipava (Goriška cesta 29, 5271 Vipava)

16. junij 2023 ob 20.00, na forumu Zavoda sv. Stanislava (Štula 23, 1210 Ljubljana) – v primeru slabega vremena bo koncert v avli OŠAŠ)

Godzone ...

… je turneja namenjena novi evangelizaciji, ki poteka v več mestih na Slovaškem in Češkem. Oktobra 2022 so organizirali turnejo s koncerti z naslovom NEVZDÁVAJ TO!ki smo se jo udeležili tudi iz Slovenije.

V večernem programu v dvorani smo bili deležni izvirnega glasbenega in plesnega programa, edinstvenih zgodb ljudi, interaktivne gledališke predstave, inovativne video produkcije in še veliko več.

KDAJ: naslednja Godzone turneja bo potekala jeseni 2023

KJE: na Slovaškem (Bratislava) 

To je dan! 2022

Pridružite se enemu največjih slavilnih koncertov v Evropi, ki ga 23. julija organizira Ez az a nap v Puskas Areni v Budimpešti

Nastopili bodo svetovno znani glasbeniki krščanske slavilne glasbe, s katerimi bomo skupaj molili za mir in spravo v Evropi.

Več informacij in prijave najdete na spodnji povezavi: