Katoliška mladina

Srednješolski kamp

Tokrat pripravljamo poletni kamp tudi za srednješolce. Če želiš doživeti, da nisi sam, temveč te na poti skozi življenje spremlja Bog ter spoznati skupnost mladih, ki imajo enak cilj, se prijavi.

ZA KOGA: 1.-4. letnik srednje šole 

KDAJ: 9.-13. avgust 2021

KJE: CŠOD Bohinj

Bi želel udeležbo na kampu nekomu podariti za darilo? Piši nam na marta@katoliskamladina.si, mi pa ti bomo nato posredovali dodatna navodila.


Birmanski kamp

Birmanski kamp je izkušnja, ki je ne boš nikoli pozabil. Je prostor, kjer lahko doživiš pustolovščino, spoznaš nove prijatelje in odkrivaš, kako Bog deluje v tvojem življenju.

ZA KOGA: za birmance (mlade, ki so, bodo oz. bi morali v tem šolskem letu prejeti zakrament sv. birme)

KDAJ: 16.-20. avgust 2021

KJE: CŠOD Bohinj

Bi želel udeležbo na kampu nekomu podariti za darilo? Piši nam na marta@katoliskamladina.si, mi pa ti bomo nato posredovali dodatna navodila.


Kaj o kampu pravijo lanski udeleženci?

Na poletnem kampu so mi bile najbolj všeč igre in teme, o katerih smo se pogovarjali. Prijavil sem se pa zato, da bi spoznal nove prijatelje in se pred birmo še malo bolj zbližal z Bogom. 
– Martin, udeleženec

Spoznavali smo sebe in druge z raznimi katehezami, v spominu pa so mi ostale tudi razne igre in večeri ob ognju. Ful mi je bilo fajn in z novimi prijateljicami sem redno v stiku.
– Adrijana, udeleženka

Birmanski kamp lani je bila zame res ena čudovita izkušnja. In če me vprašaš, kaj mi je bilo tako všeč, ti lahko rečem, da enostavno vse. No, če pa izpostavim nekaj stvari, bila je zelo dobra družba, športni izzivi v naravi in pa res dobre kateheze, ki so nas pripeljale še korak bližje k Bogu.
– Ajda, ekipa

Birmanski dan

Ej birman’c!

Tega dneva res ne smeš zamuditi. Več informacij kmalu. Spremljaj naš Facebook profil.