Katoliška mladina

Oratorij Litija 2023

Oratorij bo potekal od 13. do 20. avgusta 2023 (od nedelje do nedelje). Vsak dan bomo začeli ob 9.00 in končali ob 16.00. Vsako leto se en dan v tednu odpravimo na izlet. Tudi letos bo tako, točna lokacija pa naj zaenkrat še ostane skrivnost. Kot že tradicionalno tudi letos peljemo otroke na bazen (Kopališče Kodeljevo). 

Namenjen je otrokom od 5. do 14. leta.

Letos bomo spoznavali zgodbo Hobita. 

Oratorij Litija 2022

Tudi letos animatorji iz župnij Litija, Sava in Polšnik organiziramo oratorij v Litiji, ki bo potekal od nedelje, 14. avgusta, do sobote, 20. avgusta. Vabljeni so vsi otroci od 5. leta dalje, do vključno 14 leta. Glavni lik letošnjega oratorija je sv. Ignacij Lojolski.

Na oratoriju skupaj prepevamo, bansamo, si ogledamo zgodbo, imamo različne delavnice, kateheze in igre. Ostane nam tudi nekaj prostega časa.

Prijavnica za oratorij se nahaja spodaj.

Oratorij poteka vsak dan od 9. do 16. ure. Omogočamo pa tudi jutranje varstvo od 7:30 dalje (uro prihoda označite na prijavi).

V sredo gremo z otroci na kopališče Kodeljevo, v četrtek imamo v primeru lepega vremena pohod z vodnimi igrami in v soboto zaključno prireditev Oratorij Litija ima talent v dvorani. Po predstavi bomo imeli srečelov in druženje.

O dodatnih informacijah vas bomo dnevno obveščali sproti. Prav tako nas lahko kontaktirate na:

Prijava na oratorij

Prijavnina znaša 35 € za prvega otroka, za vsakega naslednjega pa 25 €. V kolikor je zapisan znesek previsok, se obrnite na voditelja oratorija ali župnika.

Za prijave, prejete po 6. 8. 2023 ne moremo zagotoviti oratorijskega paketa (majica, nahrbtnik).

Na prijave do 16. 7. nudimo -30% popust.

Prispevek oddate prvi dan ob prihodu na oratorij ali plačate preko TRR-ja.

Otroci naj bodo vsak dan primerno obuti (športno). Prav tako naj imajo vsak dan s seboj rezervna oblačila in plastenko/steklenico vode. Če bodo kakšen dan potrebovali še kaj drugega (npr. za na izlet, za bazen …) boste o tem pravočasno obveščeni osebno, obvestilo pa bo tudi na oglasni deski pred cerkvijo.

Za najbolj zgodne bo od 7.00 organizirano jutranje varstvo. Organiziramo tudi popoldansko varstvo do 17.30 ure. Dodatno varstvo stane 10€ za cel teden.