Katoliška mladina

Delavnica o teologiji telesa

Teologija telesa ponuja odgovore na najbolj pereča vprašanja, s katerimi se srečujejo mladi. Delavnica odpira razmislek in pogovor o ljubezni, spolnosti, telesu, identiteti in smislu življenja. 
 
Primerna je za skupine mladih: študentske skupine, mladinski verouk in birmanske skupine. Vsebino prilagodimo starosti in številu udeležencev.
 
Delavnico vodi Lucija Mihalinec, zato se lahko za dodatna vprašanja obrnete na mail:

Potek delavnice in cena

V prvem delu Lucija Mihalinec na interaktiven način predstavi temeljne ideje sv. Janeza Pavla II. o človeški ljubezni v Božjem načrtu, v drugem delu pa se odzove na konkretna vprašanja udeležencev.
 
  • Trajanje delavnice: 2 uri
  • Datum in kraj izvedbe: po dogovoru
  • Cena delavnice: 168 € + potni stroški

Usposabljanja

Nudimo usposabljanja po naročilu. Glede na situacijo na župniji ali v skupini se lahko dogovorimo za izvedbo vsebin. Te vas bodo okrepile pri osebnem iskanju odnosa z Bogom, oblikovanju skupine in služenju v konkretnih priložnostih za otroke in mlade.

Tematsko srečanje za srednješolce

Imate na župniji mladinsko skupino ali pa je ta še v povojih. Pridružite se nam na srečanju, kjer se bomo pogovarjali o družbeni angažiranosti. Ob tem pa boste imeli tudi možnost spoznati Life Teen, ki ponuja gradiva za vsakotedenska srečanja.